Workshop:

De basis stappen naar spirituele groei

Volledig jezelf zijn

Ook altijd het gevoel gehad dat je niet alleen bent in een kamer terwijl je fysiek wel alleen bent? Als je dit vroeger vertelde keken ze je gek aan. Hierdoor zei je niks meer en drukte je het gevoel weg.

Nu ben je er klaar voor om jezelf helemaal te omarmen. Je weet dat er niks geks is aan dit gevoel. Het hoort bij je. Je weet dat de gidsen je verder kunnen helpen. Alleen het contact maken lukt nog niet helemaal. Hier ga ik je bij helpen.

Tijdens de workshop leg ik je uit wat gronden is en waarom het zo belangrijk is. Ook vertel ik je meer over hoe je voorkomt dat je leegloopt, hoe je grenzen bewaakt en hoe je om kan gaan met energie die niet van jou is.

Ook doen we een korte grondingsoefening zodat je kan ervaren wat het met je doet.

Wie ben ik?

Ik was vroeger dat gevoelige kind wat veel meer voelde, zag en wist dan andere kinderen uitspraken. Wat zelfs de volwassenen om me heen mij vertelden. Dat kind dat anders was. Ik voelde de emoties en gevoelens van de mensen om me heen, ik voelde vaak het een en dan zeiden ze wat anders. Daar ben ik afscheid gaan nemen van het vertrouwen op mijn gevoel, mijn innerlijk weten en gaan luisteren naar wat er gezegd werd.

Alleen dat gevoel, dat gevoel van mijn innerlijk weten bleef zo sterk dat ik het niet weg kon stoppen. Ik wilde het ook niet. Dus ik ben blijven geloven dat er meer was dan ik kon zien ondanks wat de mensen om me heen mij vertelden. 

Ik ben Bianca, 40 jaar inmiddels en woon samen met mijn man, onze drie kinderen, Suzie onze Golden Retriever en Zwarte poes in ’s-Heerenberg. Ik heb een praktijk voor psychotherapie en coaching aan huis. 

Wat gaan we doen?

Review

“Dankzij Bianca kan ik mezelf verder ontplooien. Toen ik haar contracteerde wist ik niet dat zij zoveel voor mij kon betekenen. Ik kwam voor een cognitief probleem, maar liep als fris ontdekt HSP- energetisch mens de deur uit. Ze is heerlijk rustig, geduldig en heeft goed veel oog voor details. Al met al een prachtmens 🙌.”

– Daniël

Schrijf je nu in voor de workshop!

De basis stappen naar spirituele groei