Kom weer in contact met je gidsen

Je bent aangemeld voor de videoserie: kom weer in contact met je gidsen!

Wie ben ik?

Ik was vroeger dat gevoelige kind wat veel meer voelde, zag en wist dan andere kinderen uitspraken. Wat zelfs de volwassenen om me heen mij vertelden. Dat kind dat anders was. Ik voelde de emoties en gevoelens van de mensen om me heen, ik voelde vaak het een en dan zeiden ze wat anders. Daar ben ik afscheid gaan nemen van het vertrouwen op mijn gevoel, mijn innerlijk weten en gaan luisteren naar wat er gezegd werd.

Alleen dat gevoel, dat gevoel van mijn innerlijk weten bleef zo sterk dat ik het niet weg kon stoppen. Ik wilde het ook niet. Dus ik ben blijven geloven dat er meer was dan ik kon zien ondanks wat de mensen om me heen mij vertelden.

Tot ik op mijn zestiende iemand tegenkwam die me vertelde dat er inderdaad veel meer was dan alleen tarotkaarten en een pendel. Zover was ik nog wel gekomen in de lokale boekenwinkel. (In deze tijd bestond google nog niet)

Vanaf dat moment ging er een wereld voor me open en het bijzondere is dat als ik nu op deze tijd terugkijk de spirituele wereld wel altijd bij me is gebleven. Dat ervan uit bovenaf toch altijd voor me gezorgd is.

Vanaf mijn achttiende ben ik bij een coven gegaan (heksenkring) en cursussen en trainingen gaan volgen. Ik ben gaan rondreizen door Ierland, gewoon omdat ik voelde dat ik daar heen moest en op plekken geweest die ik al lang kende zonder er in dit leven geweest te zijn. Ik heb sessies gedaan waar ik mijn vorige levens heb uitgewerkt, brandstapels heb gezien en geleerd hoe ik die sessies ook zelf kan geven. Ik heb geleerd wat er is buiten de lijntjes van onze geboorte en sterven in dit leven, over andere energieën en wezens. En dat is wat ik nog steeds doe. Ook ik leer nog steeds bij, volg af en toe een cursus. Gewoon ook omdat ik het leuk vind.

En omdat ik er inmiddels mijn werk van heb gemaakt.

Ik ben Bianca, 40 jaar inmiddels en woon samen met mijn man, onze drie kinderen, Suzie onze Golden Retriever en Zwarte poes in ’s-Heerenberg. Ik heb een praktijk voor psychotherapie en coaching aan huis. 

© Alle rechten voorbehouden Praktijk Aradia