De basis stappen naar

spirituele groei.

Omarmen van je hele zijn

Als kind was je wereld nog heel, je speelde net zo makkelijk met een bal of fietsje als met je ‘denkbeeldige’ vriendje en voelde je de geruststellende aanwezigheid om je heen, ook als je alleen was.

Maar zodra de wereld zich ermee begon te bemoeien is die wereld gespleten geraakt. Werden de bal en het fietsje goedgekeurd en de andere ervaringen niet. Deze heb je achter je gelaten. Je volgde een studie, hebt een goede baan, je hebt je aangepast aan de maatschappij. Je leven is prima, maar je weet dat er een deel van je is dat je bent kwijtgeraakt. Eigenlijk heb jij je al die jaren niet compleet gevoeld. 

En nu, zoveel jaar later besef je dat je het helemaal kwijt bent geraakt en dat raakt je. Je verlangt weer naar dat contact, dat contact met de spirituele wereld zodat je weer compleet kan leven.

Wie ben ik?

Ik was vroeger dat gevoelige kind wat veel meer voelde, zag en wist dan andere kinderen uitspraken. Wat zelfs de volwassenen om me heen mij vertelden. Dat kind dat anders was. Ik voelde de emoties en gevoelens van de mensen om me heen, ik voelde vaak het een en dan zeiden ze wat anders. Daar ben ik afscheid gaan nemen van het vertrouwen op mijn gevoel, mijn innerlijk weten en gaan luisteren naar wat er gezegd werd.

Alleen dat gevoel, dat gevoel van mijn innerlijk weten bleef zo sterk dat ik het niet weg kon stoppen. Ik wilde het ook niet. Dus ik ben blijven geloven dat er meer was dan ik kon zien ondanks wat de mensen om me heen mij vertelden. 

Ik ben Bianca, 40 jaar inmiddels en woon samen met mijn man, onze drie kinderen, Suzie onze Golden Retriever en Zwarte poes in ’s-Heerenberg. Ik heb een praktijk voor psychotherapie en coaching aan huis. 

Wat ga je leren?

Review

“Dankzij Bianca kan ik mezelf verder ontplooien. Toen ik haar contracteerde wist ik niet dat zij zoveel voor mij kon betekenen. Ik kwam voor een cognitief probleem, maar liep als fris ontdekt HSP- energetisch mens de deur uit. Ze is heerlijk rustig, geduldig en heeft goed veel oog voor details. Al met al een prachtmens 🙌.”

– Daniël

Schrijf je nu in voor het webinar!

De basis stappen naar spirituele groei

De replay is een week beschikbaar.

Kan je er dus niet bijzijn kan je hem terug kijken