De basis stappen omgaan

met paranormale gave

Maandag 5 juni om 19:30

Het is niet eng, als je weet wat het is

Ervaar je overweldigende momenten waarin je paranormale gaven je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden in de weg staan?

Voel je je soms emotioneel uitgeput door het constant oppikken van de gevoelens, gedachten en energieën van anderen?

Merk je dat je je vaak onbegrepen en geïsoleerd voelt, omdat je ervaringen en gaven niet worden gedeeld of begrepen door de mensen om je heen?

Heb je het gevoel dat je vastzit door het gebrek aan begeleiding en ondersteuning in het beheren en benutten van je zesde zintuig en paranormale vermogens?

En worstel je met angst en onzekerheid over wat je waarneemt en de gevolgen van het gebruik van je gaven in verschillende situaties?

Het is tijd om de kracht van je zesde zintuig te omarmen en te ontdekken hoe je hier effectief mee kunt omgaan.

Wie ben ik?

Ik was vroeger dat gevoelige kind wat veel meer voelde, zag en wist dan andere kinderen uitspraken. Wat zelfs de volwassenen om me heen mij vertelden. Dat kind dat anders was. Ik voelde de emoties en gevoelens van de mensen om me heen, ik voelde vaak het een en dan zeiden ze wat anders. Daar ben ik afscheid gaan nemen van het vertrouwen op mijn gevoel, mijn innerlijk weten en gaan luisteren naar wat er gezegd werd.

Alleen dat gevoel, dat gevoel van mijn innerlijk weten bleef zo sterk dat ik het niet weg kon stoppen. Ik wilde het ook niet. Dus ik ben blijven geloven dat er meer was dan ik kon zien ondanks wat de mensen om me heen mij vertelden. 

Ik ben Bianca, 40 jaar inmiddels en woon samen met mijn man, onze drie kinderen, Suzie onze Golden Retriever en Zwarte poes in ’s-Heerenberg. Ik heb een praktijk voor psychotherapie en coaching aan huis. 

Wat ga je leren?

Soms voelde ik me onzeker en bang wanneer ik mijn bijzondere gaven wilde gebruiken.

Ik vroeg me af of ik niet gek was om te geloven in wat ik zag, voelde, hoorde en wist. De angst voor de reacties van anderen en de onzekerheid over wat er zou gebeuren als ik mijn gaven echt zou omarmen, hielden me vaak tegen. Nu heb ik die angst overwonnen en het vertrouwen gevonden om mijn gaven met moed en zelfverzekerdheid te gebruiken. Het is mijn missie om jou hierin te helpen. Laten we samen ontdekken hoe we jouw angsten kunnen transformeren en jouw unieke gaven vol vertrouwen kunnen inzetten.

Review

“Dankzij Bianca kan ik mezelf verder ontplooien. Toen ik haar contracteerde wist ik niet dat zij zoveel voor mij kon betekenen. Ik kwam voor een cognitief probleem, maar liep als fris ontdekt HSP- energetisch mens de deur uit. Ze is heerlijk rustig, geduldig en heeft goed veel oog voor details. Al met al een prachtmens 🙌.”

– Daniël

Schrijf je nu in voor het webinar!

Laat je inspireren, ontdek nieuwe mogelijkheden en vergroot je bewustzijn
over hoe je jouw paranormale gaven kunt ontwikkelen en in balans kunt brengen.


De basis stappen omgaan met paranormale gave.

5 juni om 19:30