Je grenzen herkennen en bewaken

Hoe je voorkomt dat anderen over je grenzen gaan

Mensen gaan telkens weer over je grenzen heen

Herken je dit?

– De gedachte, ik trek het niet meer, ik ben compleet op of leeg zonder dat je echt iets bijzonders hebt gedaan.

– Dat je het gevoel hebt dat alles te veel is.

– Dat je jezelf afvraagt: “Ben ik nu weer over mijn grenzen gegaan?!”

– Dat je regelmatig over je eigen grenzen heen gaat of laat gaan. Dat je soms niet eens weet waarom je zo op een persoon of situatie reageert.

-Dat je je soms ongemakkelijk voelt in situaties met anderen en je niet goed kan plaatsen waarom.

-Dat je vrolijk was en nu niet meer en niet goed weet waardoor.

Vaak wordt onze grens ongemerkt overschreden. Dan voelen we wel wat, een emotie of reactie maar zijn we ons er niet van bewust dat dat gebeurd. 

Dit is precies waar ik je mee ga helpen tijdens deze cursus! Je gaat leren je grenzen te herkennen en bewaken
DSC_4102

Van dat leeggelopen gevoel af

  • Elke week een les, oefeningen en meditaties waarin we de theorie en het geleerde in de praktijk gaan brengen zodat je ook begrijpt hoe het werkt. In deze lessen leer ik je over de theorie die je helpt om nog dichter bij jezelf te kunnen blijven. Het verschil tussen je eigen energie en energie van anderen te herkennen.
  • Je krijgt er een werkboek bij zodat je na deze drie maanden al je aantekeningen makkelijk terug kan kijken en je voortgang kan bijhouden.
  • Een jaar lang toegang, zodat je geen druk hoeft te voelen als het leven je tussendoor overvalt of je gewoon iets meer tijd nodig hebt.

En dan, na drie maanden:

Na deze cursus jaar sta je steviger in je schoenen, je kunt je grenzen goed voelen, aangeven en bent je bewust van je eigen persoonlijke ruimte. Je gevoeligheid is geen last meer maar een extra tool. Je voelt je niet anders meer maar vollediger, rustiger en bent oké met jezelf. Je kunt gemakkelijker nee zeggen zonder schuldgevoel en je houd meer energie over.

Waaruit bestaat de cursus

Dit krijg je:
IMG_0462
Week 1
Week 2
Week 3
Week 4
Week 5
Week 6
Week 7
Week 8
Week 9
Week 10
Week 11
Week 12

De werkboeken en dagboeken kan je digitaal invullen of uitprinten.

Voorproeven: Week 1 - Gronden

Theorie

Meditatie

Ontspanningsoefening

Je krijgt bijna elke week een werkboek en dagboek. Deze kan je digitaal invullen of uitprinten.

De investering

€ 799,- incl. btw*

*Bij betaling in één keer

Liever in termijnen betalen?
Geen probleem!

3 termijnen € 275,- incl. btw

 

Na deze 3 maanden:

Mensen die je voor gingen

"Ik heb de coaching sessies die ik bij Bianca heb gehad als zeer prettig ervaren. Er is een open, veilige en gemoedelijke sfeer zodat ik me vrij voelde om alles te zeggen. Ze legt op een intuïtieve wijze snel de vinger op de zere plek. Tijdens de sessies kijkt ze niet alleen naar wat jij wil maar ook naar wat je nodig hebt. Ze heeft mij de tools gegeven om zelf tot een oplossing te kunnen komen voor mijn probleem, daarvoor ben ik Bianca nog elke dag dankbaar."
Soumya
Mijn grootste probleem was mijn hoog gevoeligheid. Mijn inzicht was dat ik iets met mijn hoog gevoeligheid kon doen.
Ik raad jou aan omdat jij mensen zelf het inzicht laat krijgen, hoe ze het probleem kunnen aanpakken.
Miranda
Mijn grootste probleem was burn-out; mede oorzaak door overbelast op werk, 2 jaar slaaptekort, verdriet overleden vriendin, en slechte en vermoeiende relatie met schoonfamilie. Mijn grootste inzicht was de dingen die je wel kan veranderen, vooral je zelfwaardering en opkomen voor jezelf, en daarnaast ook inzichten vanuit het verleden waar bepaalde patronen vandaan komen en dit te verwerken.

Ik raad Bianca aan omdat het inzicht geeft in je eigen gedrag, eigen patronen en verdriet. Door de inzichten kan je er iets mee doen. Het heeft mij heel erg geholpen om weer verder te kunnen. Ik kan Bianca zeker aanraden. De gewone psycholoog (ben bij 3 verschillenden geweest) hielpen mij niet, ik kwam er niet verder mee.

Anoniem

De investering

€ 799,- incl. btw*

*Bij betaling in één keer

Liever in termijnen betalen?
Geen probleem!

3 termijnen € 275,- incl. btw

 

Je bepaalt zelf je lijntjes!

Ik ben Bianca Both en heb een praktijk voor psychotherapie en coaching. In mijn praktijk help ik mensen omgaan met hun gevoeligheid en alles wat daarbij komt. Zelf heb ik met mijn hoog gevoeligheid lange tijd geworsteld. Ik kon mijn grenzen niet goed voelen, laat staan aangeven. Daarbij ben ik opgegroeid op een boerenbedrijf. Het was niet meer dan vanzelfsprekend dat ik na school en in het weekend thuis mee moest helpen. Voor gevoelens en emoties was geen plek. Dit heb ik lang met mij meegedragen. Overtuigingen die niet van mij waren en waar ik me ook helemaal niet goed bij voelde. Ik ben diverse trainingen en opleidingen gaan volgen en heb veel aan innerlijk werk gedaan om van oude trauma’s en overtuigingen af te komen. Ik heb mogen leren om echt naar mezelf te luisteren en daar ook mijn grenzen in aan te geven. Hier help ik nu anderen bij.

IMG_0488

FAQ

Als je wil leren leren om je grenzen te herkennen en bewaken is dit traject voor jou. Mocht je twijfelen of dit traject het beste voor jou is op dit moment en wil je eerst nog even overleggen? Dat kan! Wil je me dan een mailtje sturen naar info@praktijkaradia.nl dan plannen we een belafspraak in waarin ik met je meekijk en denk.

Geen paniek! Je hebt een jaar lang toegang tot de online omgeving

© Alle rechten voorbehouden Praktijk Aradia