Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Praktijk Aradia

Ik ben Bianca, moeder van twee jongens. De oudste is drie en de jongste word in maart twee. Mijn zwangerschappen en bevallingen liepen bepaalt niet via het boekje en de bekende roze wolk heb ik helaas nooit gezien. Ik voelde me niet gelukkig tijdens mijn zwangerschappen. Wat mij opviel was ook het onbegrip van mensen om mij heen. Ik was zwanger dus ik moest gelukkig zijn en er van genieten.

Mijn eerste bevalling ging totaal niet zoals ik graag gewild had, van thuis in bad bevallen gingen we naar in het ziekenhuis en een keizersnee. Hierdoor raakte ik het vertrouwen in mijn lijf totaal kwijt, het besef dat ik in een andere tijd het niet overleeft had en mijn kindje ook niet deed een hoop met me. Die onzekerheid kwam tijdens mijn tweede zwangerschap als een boemerang terug. Hiervoor heb ik toen hulp gezocht en dankzij een paar sessies bij een collega had ik het vertrouwen in mij en mijn kindje weer terug. 

Toen ik mijn praktijk ging starten als psychodynamisch therapeut was het voor mij ook gelijk helder, ik wil werken met zwangere vrouwen. Zwangere vrouwen bij wie het zwanger zijn anders voelt als dat ze zouden willen. En met mannen en vrouwen die te maken hebben met een traumatische bevalling. Want ook na de bevalling kunnen er een hoop gevoelens en emoties komen die verwerkt moeten worden om verder te kunnen. 

Missie

Praktijk Aradia heeft als doelstelling dat iedere vrouw de regie heeft over haar eigen gevoelens voor, tijdens en na de zwangerschap.

Dit vanuit de overtuiging dat iedere vrouw haar eigen roze wolk kan hebben.

IBAN: NL56TRIO 0338717889

KvK: 69477575

Praktijk Aradia
Copyright © 2018 Praktijk Aradia
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren