Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over mij

Ik ben Bianca en woon samen met mijn gezin in ’s-Heerenberg, in de achterhoek. Hier heb ik een praktijk aan huis waar ik werk als psychodynamisch therapeut.

Het mooiste aan mijn vak vind ik dat ik een grote groep mensen kan helpen die anders buiten de boot vielen of onbegrepen bleven. Veel cliënten voelden zich niet gehoord in het gewone circuit en wilden aan de slag met hun klachten. Ik zie dat cliënten door de therapie weer in beweging komen en grote stappen zetten. Ik ben heel dankbaar dat ik een onderdeel mag zijn van dat proces.

Wat mij onderscheid van anderen is mijn open werkhouding. Ik laat mij veel leiden door mijn gevoel. Dit betekent ook dat ik het belangrijk vind om een goede connectie met de cliënt te hebben. Als de cliënt zich veilig voelt, kan er meer progressie worden gemaakt.

Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem contact met me op.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren