Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ondersteuning bij zwangerschap

Helaas heeft niet iedereen het "roze wolk" gevoel tijdens haar zwangerschap. En wat dan? In mijn praktijk werken we samen aan de oorzaak van dat gevoel. Vaak ligt dat in je verleden, soms zelfs in je jeugd. Er kan sprake zijn van seksueel misbruik of een andere vorm van mishandeling of verwaarlozing. Hierdoor kan er ook onzekerheid zijn over het ouderschap. 

Door middel van verschillende technieken gaan we hier samen aan werken met als doel dat je je beter gaat voelen in je zwangerschap en dat je ook na je bevalling meer draagkracht ervaart. Afhankelijk van de oorzaak en de klacht zal je na enkele sessies al een vooruitgang ervaren. 

IBAN: NL56TRIO 0338717889

KvK: 69477575

Praktijk Aradia
Copyright © 2019 Praktijk Aradia
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren