Normaal Paranormaal

Kom weer in contact met de paranormale wereld

Heb jij dat nou ook?

Het gemis van de onzichtbare wereld. Je voelt het steeds sterker worden en wil er nu echt wat mee gaan doen. Het móet ook, want anders raakt je kind het straks ook nog kwijt, net als jij…

Je weet dat je kind dat contact nog wel heeft, en ergens voel je een lichte jaloezie dat zij nog zo in verbinding staat met de spirits. Jullie praten er in huis wel gewoon over maar het voelt voor jou alsof je niet echt meedoet aan dat gesprek. Alsof je geen recht van spreken meer hebt.

Sinds je die connectie in je kindertijd kwijtraakte, doe je vooral wat er maatschappelijk van je verwacht wordt. Het heeft je best een leuk leven opgeleverd. Maar je voelt steeds sterker dat er iets anders is wat je te doen hebt, dat je een taak te vervullen hebt – je weet alleen niet welke. Je mist de leiding van je gidsen; zonder hen heb je geen idee wat de bedoeling nou precies is.

Je herinnert je nog hoe het vroeger was, je voelde je niet eenzaam of onbegrepen als je alleen was. Dat is nu wel anders. Nu is het zelfs zo dat je verre van eenzaam bent, leuke baan, leuke vrienden, fijn gezin maar toch voel je je niet compleet. Je mist de connectie.

DSC_3909

Paranormaal mag ook voor jou weer
gewoon normaal worden!

Je wilt je kind behoeden voor het verlies dat je zelf hebt gevoeld. En eigenlijk wil je zelf dat contact heel graag weer terug…

Je zou willen dat je weer écht kunt meepraten als je het met haar over de spirituele wereld hebt, uit ervaring in je huidige, volwassen leven.

Het liefst zou je zelf ook weer de connectie met de geestenwereld willen voelen. Je weer laten leiden door je gidsen, voelen en weten welke kant je op moet in je leven.

Dat gevoel dat je nooit alleen bent, dat er altijd iets of iemand is die je ziet en begrijpt, dat zou je weer willen ervaren, maar nu op een volwassen manier. Je weet dat het mogelijk is, maar hóe dan? 

En dan, na zes maanden:

  • Weet je en voel je dat je er nooit meer alleen voor staat omdat het contact met de spirituele wereld, de paranormale wereld is hersteld.

  • Je hebt er weer een kijkje kunnen nemen aan de andere kant en zelf nog wat verder in een vorig leven.

  • Je weet waarom je op aarde bent. Wat je zielsmissie is en hoe je die kunt leven.

  • Maar misschien wel het belangrijkste, je durft het weer te omarmen en kan het nu ook weer vol leven. Voor jezelf en voor je kind.

In dit persoonlijke ontwikkelingstraject vind je de connectie terug

Dit krijg je:

Dat kan als je besluit om samen met mij een persoonlijk spiritueel traject aan te gaan. We gaan dan samen zes maanden lang aan de slag om die verbinding met de paranormale wereld weer te herstellen zodat ook jij het weer kan voelen, weer toe kan laten in jouw leven zodat je met je volle potentie kan doen wat je je hier te doen hebt in dit leven.

Iedere maand hebben we samen een sessie waarin we een stukje van de ontbrekende puzzel oplossen.

Je krijgt toegang tot de online omgeving.

DSC_3971
Na deze 6 maanden:

De investering

€ 299,- incl. btw*

*Per maand (zes termijnen)

Liever in 1 keer betalen?
Dan krijg je €45,- korting!

€ 1749,- incl. btw

Mensen die je voor gingen

“Dankzij Bianca kan ik mezelf verder ontplooien. Toen ik haar contracteerde wist ik niet dat zij zoveel voor mij kon betekenen. Ik kwam voor een cognitief probleem, maar liep als fris ontdekt HSP- energetisch mens de deur uit. Ze is heerlijk rustig, geduldig en heeft goed veel oog voor details. Al met al een prachtmens 🙌.”
Daniël
Mijn grootste probleem was mijn hoog gevoeligheid. Mijn inzicht was dat ik iets met mijn hoog gevoeligheid kon doen.
Ik raad jou aan omdat jij mensen zelf het inzicht laat krijgen, hoe ze het probleem kunnen aanpakken.
Miranda
"Ik heb de coaching sessies die ik bij Bianca heb gehad als zeer prettig ervaren. Er is een open, veilige en gemoedelijke sfeer zodat ik me vrij voelde om alles te zeggen. Ze legt op een intuïtieve wijze snel de vinger op de zere plek. Tijdens de sessies kijkt ze niet alleen naar wat jij wil maar ook naar wat je nodig hebt. Ze heeft mij de tools gegeven om zelf tot een oplossing te kunnen komen voor mijn probleem, daarvoor ben ik Bianca nog elke dag dankbaar."
Soumya

Je bepaalt zelf je lijntjes!

IIk was vroeger dat gevoelige kind wat veel meer voelde, zag en wist dan andere kinderen uitspraken. Wat zelfs de volwassenen om me heen mij vertelden. Dat kind dat anders was. Ik voelde de emoties en gevoelens van de mensen om me heen, ik voelde vaak het een en dan zeiden ze wat anders. Daar ben ik afscheid gaan nemen van het vertrouwen op mijn gevoel, mijn innerlijk weten en gaan luisteren naar wat er gezegd werd.

Alleen dat gevoel, dat gevoel van mijn innerlijk weten bleef zo sterk dat ik het niet weg kon stoppen. Ik wilde het ook niet. Dus ik ben blijven geloven dat er meer was dan ik kon zien ondanks wat de mensen om me heen mij vertelden. 

Ik ben Bianca, 40 jaar inmiddels en woon samen met mijn man, onze drie kinderen, Suzie onze Golden Retriever en Zwarte poes in ’s-Heerenberg. Ik heb een praktijk voor psychotherapie en coaching aan huis. 

FAQ

Als je weer in contact wil maken met je gidsen is dit traject geschikt voor jou. Mocht je twijfelen of dit traject het beste voor jou is op dit moment en wil je eerst nog even overleggen? Dat kan! Wil je me dan een mailtje sturen naar info@praktijkaradia.nl dan plannen we een belafspraak in waarin ik met je meekijk en denk.

Geen paniek! Je hebt een jaar lang toegang tot de online omgeving en in goed overleg kunnen de sessies ook verdeeld worden over een jaar.

Dit doen we in overleg. Je kunt de gewenste momenten mailen naar info@praktijkaradia.nl. Dan plannen we ze in.

© Alle rechten voorbehouden Praktijk Aradia