Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Hulp na de bevalling

Een zware bevalling kan soms verstrekkende psychische klachten met zich meebrengen. Het is mogelijk dat je tijdens je bevalling grote angsten of hulpeloosheid hebt ervaren of dat je een extreem lang durende bevalling hebt gehad. Dit kan tot serieuze klachten leiden.

Een nare bevallingservaring kan zich in de weken of maanden erna uitten in de vorm van angsten, beelden of herinneringen aan de bevalling. Soms herken je niet dat deze klachten in verband staat tot de bevalling en denk je dat het erbij hoort. Een heftige onverwerkte bevalling kan een te grote invloed uitoefenen op je dagelijkse leven en de zorg voor je kindje zwaar beïnvloeden.

Erover praten en hulp zoeken is belangrijk want ontkennen van deze gevoelens leidt tot nog meer somberheid en kan een negatief effect hebben op de relatie met je kindje. In mijn praktijk kan ik je helpen om deze ervaring te verwerken en een plek te geven.

IBAN: NL56TRIO 0338717889

KvK: 69477575

Praktijk Aradia
Copyright © 2019 Praktijk Aradia
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren