Je voelt, weet of ziet zoveel dat het je soms te veel wordt. Het verlangen om het te begrijpen en ermee om te kunnen gaan wordt steeds groter.
Wil je leren hoe?

Al zo lang als je je kan herinneren voel je je anders dan anderen. Contact met anderen is wat ingewikkelder en je voelt vaker dat er wat aan de hand is zonder precies te kunnen benoemen waar het precies om gaat.

En nu je wat ouder wordt lijkt het wel alleen maar meer te worden. Prikkels komen meer binnen, van onderlinge spanningen heb je meer last en het lijkt wel of de rest van de wereld gewoon doorgaat alsof er niks aan de hand is. Alsof ze er geen last van hebben. Je merkt dat je minder kan hebben en meer verlangt naar die innerlijke rust en balans waar ze het in de tijdschriften altijd over hebben.

Waar je voorheen nog een feestje op vrijdag kon pakken en zaterdag kon gaan lunchen met vriendinnen voelt dat nu vaak al te veel. Je enthousiasme is langzaam veranderd in zin om lekker op de bank met een kop thee te zitten.

En toch komt het verlangen om je meer spiritueel te ontwikkelen, om meer duidelijkheid in je gevoel, je emoties en je gedachten te krijgen steeds vaker weer naar boeven. Leren omgaan met de energie die je hebt en daar het beste uit halen. Want wat is nu precies van jou en wat van de ander?

En dat is nu precies waar ik je mee kan helpen.

Wat zeggen mensen over mij?

Soumya

“Ik heb de coaching sessies die ik bij Bianca heb gehad als zeer prettig ervaren. Er is een open, veilige en gemoedelijke sfeer zodat ik me vrij voelde om alles te zeggen. Ze legt op een intuïtieve wijze snel de vinger op de zere plek. Tijdens de sessies kijkt ze niet alleen naar wat jij wil maar ook naar wat je nodig hebt. Ze heeft mij de tools gegeven om zelf tot een oplossing te kunnen komen voor mijn probleem, daarvoor ben ik Bianca nog elke dag dankbaar.”

Mijn grootste probleem was burn-out; mede oorzaak door overbelast op werk, 2 jaar slaaptekort, verdriet overleden vriendin, en slechte en vermoeiende relatie met schoonfamilie
Mijn grootste inzicht was de dingen die je wel kan veranderen, vooral je zelfwaardering en opkomen voor jezelf, en daarnaast ook inzichten vanuit het verleden waar bepaalde patronen vandaan komen en dit te verwerken.

Ik raad Bianca aan omdat het inzicht geeft in je eigen gedrag, eigen patronen en verdriet. Door de inzichten kan je er iets mee doen. Het heeft mij heel erg geholpen om weer verder te kunnen. Ik zal Bianca zeker aanraden. De gewone psycholoog (ben bij 3 verschillenden geweest) hielpen mij niet, ik kwam er niet verder mee. Het was voor mij erg veel geld omdat ik het niet vergoed kreeg, maar ik vond het zeker de moeite waard omdat ik er goed mee geholpen was en eindelijk weer verder kon.

Anoniem

Miranda

Mijn grootste probleem was mijn hoog gevoeligheid. Mijn inzicht was dat ik iets met mijn hoog gevoeligheid kon doen.

Ik raad jou aan omdat jij mensen zelf het inzicht laat krijgen, hoe ze het probleem kunnen aanpakken.