Leer als HSP'er de 5 energieën

in je voordeel te gebruiken

Minder overprikkeld raken

Lekt jouw energie vaak weg bij een omgeving met veel prikkels? Het vervelende is dat dit de ene keer meer is dan de andere keer waardoor het niet logisch voor je aanvoelt. Hoe komt dat toch?

In het webinar vertel ik je over 5 verschillende energieën die invloed hebben op je HSP.
Je bent waarschijnlijk wel bekend met je eigen energie maar wist je dat elke windrichting een eigen energie met zich meebrengt?

Door je bewust te zijn van de energieën leer je om hier op in te spelen. Zo raak je minder snel overprikkeld en houd je meer balans in je leven.

Je bepaalt zelf je lijntjes!

Ik ben psychodynamisch therapeut en zelf ook HSP. Met mijn hooggevoeligheid heb ik lange tijd gestreden. Ik ben opgegroeid op een boerenbedrijf. Het was niet meer dan vanzelfsprekend dat ik na school en in het weekend thuis mee moest helpen en voor gevoelens en emoties was geen plek. Dit heb ik lang met mij meegedragen. Voor de buitenwereld leek het alsof ik het zo goed voor elkaar had maar eigenlijk raakte ik iedere dag, iedere week meer met mezelf in de knoop. Op een gegeven moment was ik er klaar mee en ben ik in therapie gegaan. Ik heb kei hard aan mezelf gewerkt. Ik heb moeten leren om echt naar mezelf te luisteren en daar ook mijn grenzen in aan te geven. Nu help ik andere om hen in te laten zien dat HSP geen last is maar een extra kwaliteit.

Wat ga je leren?

Review

“Mijn grootste probleem was mijn hoog gevoeligheid. Mijn inzicht was dat ik iets met mijn hoog gevoeligheid kon doen.

Ik raad jou aan omdat jij mensen zelf het inzicht laat krijgen, hoe ze het probleem kunnen aanpakken.”

– Miranda

Schrijf je nu in voor het webinar!

Leer in 5 gouden stappen omgaan met je HSP en spiritualiteit.