Bonus

Speciaal omdat je het Webinar gekeken hebt, heb ik een supergave bonus voor je als je binnen 48 uur besluit om aan het 6 maanden-traject mee te doen! Alle informatie kan je vinden op deze pagina.

De 48 uur gaat in op het moment dat het webinar is geëindigd. 

De bonus:

Een geheel verzorgde live dag waar we hele toffe dingen gaan doen, zoals familieopstellingen. Ik hou van lekker eten dus de lunch zit er ook bij 😉
 Alleen deze dag heeft al en waarde van 349,-.

Bonus twee… De eerste 5 deelnemers krijgen er ook nog een serie van drie video’s bij met meditaties die je helpen om te ontspannen, te gronden en te ontdekken.
Ter waarde van 99,-.

Leer omgaan met je hooggevoeligheid

Het gevoel dat er zo veel binnenkomt, dat je anders bent dan anderen en toch ook weer niet. Aan de ene kant voel je de nieuwsgierigheid naar wat er allemaal is, wat je er mee kan. Aan de andere kant overweldigd het je ook. Is het in een keer te veel. Soms zelfs veel te veel en moet je er een dag of langer van bijkomen.
Hoe zou het voelen als je begrijpt hoe het werkt? Hoe je je eigen energie kan “managen”? Je hiermee om kan gaan en daardoor gewoon naar dat feestje kan gaan zonder de dag erna als een vaatdoek op de bank te liggen. Dat je gewoon spontaan ergens kan gaan eten zonder het gevoel te hebben dat je voor het hoofdgerecht al weg wil. Dat je heel helder voelt wat goed voor je is, wat je grenzen zijn en dat liefdevol kan overbrengen.
Dit is precies wat ik je ga leren tijdens mijn traject! Leren omgaan met hooggevoeligheid. Een half jaar lang gaan we intensief samenwerken.

Hoe ziet het traject eruit?

 • Elke maand een therapeutische sessie met diepgang. We gaan naar binnen toe en je onderbewuste onderzoeken. We vinden hier de antwoorden die je nodig hebt om te kunnen begrijpen waarom de dingen zo voor jou werken.

 • Elke maand een Q&A. Waarom? Omdat je tijdens dit proces tegen vragen aan kan lopen en het fijn is om die dan te kunnen stellen.

 • Elke maand een les waarin we de theorie behandelen zodat je ook begrijpt hoe het werkt. In deze lessen leer ik je over de vijf stappen die je helpen om nog dichter bij jezelf te kunnen blijven. Het verschil tussen je eigen energie en energie van anderen. We gaan het hebben over de invloed van de maan en de windrichtingen op onze energie en hoe jij die positief inzet.
 • Je krijgt er een werkboek bij zodat je na deze zes maanden al je aantekeningen makkelijk terug kan kijken en je voortgang kan bijhouden.

 • Een jaar lang toegang, zodat je geen druk hoeft te voelen als het leven je tussendoor overvalt of je gewoon iets meer tijd nodig hebt.

Na dit half jaar sta je steviger in je schoenen, je kunt je grenzen goed voelen en aangeven en bent je bewust van je eigen energie systeem. Je gevoeligheid is geen last meer maar een extra tool. Je voelt je niet anders meer maar vollediger, rustiger en bent oké met jezelf. Van hieruit is alles mogelijk 😊

De investering?

1497,-*

Liever in termijnen betalen? Geen probleem!

3 termijnen: 510,- 
6 termijnen: 260,- 

Dit krijg je:

Praktisch:

 • 6 live sessies
 • 6 Q&A’s
 • Een werkboek
 • 6 lessen
 • 12 maanden toegang


Gevoelsmatig:

 • Bewust van je eigen energie.
 • Staan in je eigen kracht.
 • Grenzen goed kunnen aanvoelen.
 • Rust.
 • Acceptatie van je HSP.

Reviews

Veel gestelde vragen

Als je wil leren omgaan met je hooggevoeligheid is dit traject geschikt voor jou. Mocht je twijfelen of dit traject het beste voor jou is op dit moment en wil je eerst nog even overleggen? Dat kan! Wil je me dan een mailtje sturen naar info@praktijkaradia.nl dan plannen we een belafspraak in waarin ik met je meekijk en denk.

Geen paniek! Je hebt een jaar lang toegang tot de online omgeving en ook een jaar lang de tijd om je privé sessies met mij in te plannen.

Je kunt je vragen vooraf mailen naar info@praktijkaradia.nl en dan worden ze gewoon in de Q&A besproken. Alle Q&A’s worden opgenomen en kun je later terugkijken.

Je bepaalt zelf je lijntjes!

Ik ben psychodynamisch therapeut en zelf ook HSP. Met mijn hooggevoeligheid heb ik lange tijd gestreden. Ik ben opgegroeid op een boerenbedrijf. Het was niet meer dan vanzelfsprekend dat ik na school en in het weekend thuis mee moest helpen en voor gevoelens en emoties was geen plek. Dit heb ik lang met mij meegedragen. Voor de buitenwereld leek het alsof ik het zo goed voor elkaar had maar eigenlijk raakte ik iedere dag, iedere week meer met mezelf in de knoop. Op een gegeven moment was ik er klaar mee en ben ik in therapie gegaan. Ik heb kei hard aan mezelf gewerkt. Ik heb moeten leren om echt naar mezelf te luisteren en daar ook mijn grenzen in aan te geven. Nu help ik andere om hen in te laten zien dat HSP geen last is maar een extra kwaliteit.