Praktijk voor psychotherapie

~ Over mij ~

Psychodynamisch therapeut in
's-Heerenberg en Duiven

Ik woon samen met mijn gezin in ’s-Heerenberg, in de achterhoek.

Het mooiste aan mijn vak vind ik dat ik een grote groep mensen kan helpen die anders mogelijk buiten de boot vielen of onbegrepen bleven.

Ik zie dat cliënten door de therapie weer in beweging komen en grote stappen zetten. Ik ben heel dankbaar dat ik een onderdeel mag zijn van dat proces.

Wat mij onderscheid van anderen is mijn open werkhouding. Ik laat mij veel leiden door mijn gevoel.

Dit betekent ook dat ik het belangrijk vind om een goede connectie met de cliënt te hebben. Als de cliënt zich veilig voelt, kan er meer progressie worden gemaakt.

Opleidingen en certificeringen

Psychodynamisch therapeut

Academie voor psychodynamica

Emotionally focused couples therapy

Hold me tight

EFT Nederland

Post intensive Care syndroom

Psyned

“ Mijn omgeving omschreef me vaak als bot (wat mijn naam dan wel weer eer aan deed ) en radicaal. Zelf noem ik het meer vooruitstrevend, ambitieus en eigenwijs. ”
Bianca Both
Praktijk Aradia

Ervaringen
van mensen die je voor gingen

“Ik heb de coaching sessies die ik bij Bianca heb gehad als zeer prettig ervaren. Er is een open, veilige en gemoedelijke sfeer zodat ik me vrij voelde om alles te zeggen. Ze legt op een intuïtieve wijze snel de vinger op de zere plek. Tijdens de sessies kijkt ze niet alleen naar wat jij wil maar ook naar wat je nodig hebt. Ze heeft mij de tools gegeven om zelf tot een oplossing te kunnen komen voor mijn probleem, daarvoor ben ik Bianca nog elke dag dankbaar.”
Soumya
“Wij zijn zowel als echtpaar als individueel bij Bianca geweest, wij ervaarde Bianca tijdens deze gesprekken als een persoon die respect heeft voor beide partners in de relatietherapie, maar ook bereid is je te confronteren met je punten waarin je jezelf kunt verbeteren. Bianca zorgt er met haar warme persoonlijkheid voor dat er geen drempels zijn om alles te bespreken. Voor mijzelf waren er nog wat onverwerkte emoties waar we samen naar hebben gekeken in hoever dit nog een struikelblok in mijn toekomst zou zijn. Hierbij heb ik mij altijd vrij gevoeld om te bespreken wat mijn dwars zat en ben ik na de gesprekken altijd met een goed gevoel weer de deur uitgelopen. Ik kijk er met een goed gevoel op terug, dank je wel daarvoor Bianca.”
Carolien en Mike
Mijn grootste probleem was dat ik verliefd ben geworden op iemand anders en dat deze gevoelens heel sterk waren. Dat ik al jaren getrouwd ben en ook nog steeds van mijn man houd, maar dat de verliefdheid en andere zaken wel veel invloed hadden op mijn huwelijk. Ik wilde graag uitzoeken of mijn man bereid was om ons huwelijk te openen voor een derde persoon en ik wilde ook de band met mijn man verstevigingen. Mijn grootste winst was dat mijn man en ik onszelf konden openen voor onze liefde voor elkaar. En ik ook weer verliefde gevoelens voelde voor mijn man. Bianca voelt situaties goed aan. Ze luistert heel goed en kan erg goed uitleggen wat er aan de hand is. Ze geeft je echt het gevoel dat je mag zijn wie je bent en ik had soms bijna het gevoel dat alles vanzelf ging tijdens de sessies. Ook boekten we heel snel veel vooruitgang. Ook al leek het soms direct na de sessie niet meteen te helpen er gebeurde onbewust toch echt van alles. Ik zou haar echt aanraden voor mensen met relatieproblemen of andere emotionele problemen.
Christa

Neem contact met mij op zodat we kunnen bespreken hoe ik jou kan helpen